Parkeergarage & Berging

Home / Parkeergarage & Berging

Parkeergarage & Berging
Informatie & beschikbaarheid


Het groen rond Wooncollege vormt één geheel met met haar omgeving. Parkeren wordt dan ook ondergronds opgelost! De entrees van deze garage zijn zo gesitueerd dat het monumentale groene beeld niet wordt verstoord.

Voor elke woning van Wooncollege is een ondergrondse berging en een parkeerplaats in de parkeergarage beschikbaar. Het is mogelijk om een extra parkeerplaats bij te kopen!


Bergingen

Alle woningen (met uitzondering van bouwnummer 701) hebben een eigen berging in het souterrain. Deze berging is uitermate geschikt voor je fiets(en) of scooter of om je spullen op te bergen! Voor de meeste woningen is het mogelijk om vanuit de berging binnendoor naar huis te lopen. Bovendien zijn alle woningen (met uitzondering van bouwnummer 101 t/m 104) met de lift bereikbaar. Tenslotte is ook een scootmobielstalling aanwezig.
Klik hier om aan de hand van de corresponderende bouwnummers te zien welke berging bij welke woning hoort.

Parkeergarage

In de parkeergarage worden in totaal 58 parkeerplaatsen gerealiseerd. Iedere woning heeft één bijbehorende parkeerplaats. Vanuit de parkeergarage zijn alle woningen (met uitzondering van bouwnummer 101 t/m 104) met de lift bereikbaar.
Klik hier om aan de hand van de corresponderende bouwnummers te zien welke parkeerplaats bij welke woning hoort.
Daarnaast worden 11 extra parkeerplaatsen los verkocht. Op het terrein van Wooncollege vind je nog eens 9 bezoekersparkeerplaatsen en in de omgeving is het uiteraard mogelijk om langs de weg te parkeren.
De parkeergarage is met de auto bereikbaar via de ingang van Wooncollege aan de Kapelweg. De parkeergarage gaat automatisch open met een tag (pasje). Makkelijk en veilig parkeren!

Extra parkeerplaats kopen?

Het is mogelijk om een extra parkeerplaats te kopen! Hiervoor zijn 11 parkeerplaatsen beschikbaar. Onderstaande afbeelding toont de nog beschikbare parkeerplaatsen van het Wooncollege. Klik op een parkeerplaats om de details weer te geven.

>> Kleuren parkeerplaats: groen = beschikbaar | oranje = onder optie | rood = verkocht

Terug naar Wooncollege


Prijzen & beschikbaarheid
Bekijk hier het overzicht voor de prijzen en beschikbaarheid per woning.Overzicht prijzen