Wooncollege

Home / Wooncollege

Wooncollege
Informatie & beschikbaarheid


Wooncollege is een bijzondere plek om te wonen. Met Klein Zwitserland als ‘achtertuin’ en een authentiek gebouw als woonlocatie is Wooncollege echt uniek!

De functie van het schoolgebouw verandert, maar de karakteristieke elementen zullen alles behalve verdwijnen. Daarvoor is de Nieuwe Architectonische Tuinstijl, waarin het gebouwd is, veel te mooi. De transformatie van dit monumentale pand naar Wooncollege zal dan ook zorgvuldig gebeuren, waarbij alle unieke details behouden blijven. Geen saaie portiek, maar een trappenhuis mét glas-in-lood kan straks de entree naar jouw woning vormen!

De oude school wordt opgedeeld in zeven bouwdelen, variërend van gezinswoningen tot appartementen in verschillende vormen en maten. Er zit altijd wel een woning bij die helemaal bij jouw woonwensen past!


Onderstaande afbeelding toont het complete gebouw van Wooncollege. Klik op de verschillende bouwdelen of de parkeergarage voor een korte omschrijving. Via de button “Meer Informatie” kom je op de pagina van het betreffende bouwdeel met een beschrijving van de beschikbare woningen.

>> Kleuren bouwdelen: groen = er zijn nog woningen beschikbaar | oranje = er zijn nog woningen onder optie | rood = alle woningen in dit bouwdeel zijn verkocht


Prijzen & beschikbaarheid
Bekijk hier het overzicht voor de prijzen en beschikbaarheid per woning.Overzicht prijzen